Wokbuffet – Hoe werkt het?
U start met lekkernijen van de Tipanyaki tafel en/of met diverse soorten soep, salades en sushi’s. Ook kunt u een keuze maken uit een van de vele verschillende hapjes.
Als aanvulling op het wokbuffet met geaccentueerde Chineze gerechten, kunt u ook kiezen uit een warm buffet. Optimaal genieten dus.
Bij het wokbuffet ligt dagelijks een ruime keuze aan verse rauwe ingrediënten gekoeld voor u klaar, zoals vis, gevogelte, vlees en groenten. U stelt zelf uw gerechten samen en overhandigt deze aan onze keukenbrigade. Vervolgens geeft u de keuze van uw saus door. U kunt kiezen uit 8 overheerlijke Oosterse sauzen.
In een handomdraai wordt uw gerecht omgetoverd tot een heerlijk diner. Het spraakmakende slot wordt gevormd door een fruit- en ijsbuffet. Geniet zoveel en zo vaak als u wilt.
Sauzen
-
- Vruchten zoet-zuresaus
Ideaal bij vlees- en groentengerechten - Ketjapsaus
Past bij vis- en vleesgerechten - Oester-knoflooksaus
Aanbevolen bij vis- en vleesgerechten - Kerriesaus *
Bij vis- en vleesgerechten - Sojabonensaus*
Gemaakt van zwarte bonen, knoflook en chili.
Ideaal bij vis- en vleesgerechten. - Woksaus **
Pittige kruidensaus, aanbevolen bij vis- en vleesgerechten. - Zwarte pepersaus **
Lekkere saus bij vleesgerechten. - Gon-Bao-saus ***
Bereid met chili, knoflook, gember en diverse soorten kruiden. Past bij ieder vis- en vleesgerecht.
- Vruchten zoet-zuresaus
- * Licht pikant
- ** Pikant
- *** Zeer pikant